روزشمار هفته پرستار؛ بصیرت حرفه‌ای (تجدید میثاق با امام و رهبری)

بسمه تعالی

پرستاری ارزشی و بصيرت حرفه‌ای را بايد در ميان آيات قرآن و احاديث امامان معصوم جستجو و استخراج كرد و با الگو قرار دادن نحوه سلوك و برخورد اين بزرگواران و تطبيق آن و با دستورات و آيات الهی زمينه اجرای آن را در جامعه فراهم كرد.

بخشی ازبصیرت حرفه ای بصیرت تخصصی است که این تخصص از طریق دانش، بینش و عملکرد در حیطه های مراقبت، آموزش، حمایت، مشاوره، ارجاع و مدیریت حاصل می شود و بخش دیگر بصیرت حرفه ای، آگاهی پرستاران نسبت به مسائل پیرامون خودشان است.

امروز در عرصه مبارزه با بیماری کرونا؛ مدافعان سلامت با تاسی از رزمندگان دوران دفاع مقدس، در رابطه با حفظ سلامت مردم احساس تکلیف نموده اند و از آغازشیوع این ویروس منحوس در صف مقدم مبارزه با آن حضور داشته‌اند.

اگر دیروز رزمندگان وطن از مردم در برابر دشمن بعثی دفاع کردند، امروز در شرایط شیوع بیماری کرونا؛ این تکلیف بر روی دوش مدافعان سلامت خواهد بود و یقیناً با ایثار و ازخودگذشتگی برای سلامت مردم صادقانه خدمت خواهند کرد.

1399/09/26