دیدار رییس دانشگاه با مقام عالی وزارت بهداشت در خصوص ساخت بیمارستان 200 تختخوابی

ساخت بیمارستان آموزشی درمانی 200 تخت خوابی بم یا سرعت بیشتری ادامه می یابد.

در جلسه ای با حضور مقام عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آقایان مهندس نیکزادی و دکتر عباس زاده مطالبات و در خواستهای دانشگاه علوم پزشکی بم را به طور جداگانه با وزیر بهداشت مطرح کردند.

ساخت بیمارستان آموزشی درمانی 200 تخت خوابی بم یا سرعت بیشتری ادامه می یابد.

در این جلسه در هر مورد تصمیمات مقتضی اتخاذ و به حوزه های مختلف وزرات دستورات لازم  ابلاغ شد.

همچنین مقرر شد برای پیگیری احداث بیمارستان 200 تختخوابی در آینده نزدیک جلسه ای تخصصی تشکیل شود تا با رفع موانع روند احداث این بیمارستان سرعت لازم را بیابد.

1397/07/28