به مناسبت روز پرستار، حضور امام جمعه، فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در بیمارستان پاستور

به مناسبت روز پرستار، حضور  امام جمعه، فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در بیمارستان پاستور

امام جمعه، فرماندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم  به مناسبت ولادت حضرت زینب(س)در بیمارستان پاستور حاضر و با اهدا گل از پرستاران تقدیر کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت روز پرستار، دکتر اویسی رئیس دانشگاه به همراه شهسوار پور فرماندار، حجت الاسلام دانشی امام جمعه بم، دکتر رجایی معاون توسعه، دکتر رئیسی معاون درمان، جهانپور رئیس اداره پرستاری و اسحقی مدیر حراست دانشگاه با حضور در بیمارستان پاستور روز پرستار را به مدافعان سلامت تیریک گفتند.

همچنین با توجه به رعایت مسائل بهداشتی و همچنین پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مسئولین از ورود به داخل بخش های بیمارستان خودداری کردند و درجلوی درب  ورودی بخش ها از پرستاران با اهداء گل تقدیر شد.

گفتنی است، مسئولین پس  از بازدید بیمارستان، از بلوار جنب بیمارستان پاستور که توسط شورای اسلامی شهر بم به مناسبت روز پرستار و به پاس خدمات ارزنده پرستاران به عنوان بلوار  مدافعان سلامت  نامگذاری شده است بازدید کردند.

1399/09/30