سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان ریگان تعیین شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم طی حکمی آقای دکتر فردین حشمتی را به سمت سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان ریگان تعیین کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم ، دکتر اویسی طی حکمی دکتر فردین حشمتی را سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان ریگان تعیین کرد. متن حکم بدین شرح است :

جناب آقای دکتر فردین حشمتی باسلام واحترام نظر به توانمندی و تعهد کاری که در شما سراغ است به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان ریگان تعیین میگردید. انتظار میرود با بهره گیری از ظرفیت و توان کارکنان آن مجموعه، هماهنگی با نهادهای محلی، سیاستهای راهبردی دانشگاه، در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه در قالب برنامه های مشخص متناسب با شرح وظایف ابلاغی گام های اساسی برداشته شود. بویژه ضروری است نسبت به اجرای دقیق مقررات و ضوابط اداری و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها در مردم شهرستان با اولویت اقشار آسیب پذیر اقدام شود. موفقیت و سعادت جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر مازیار اویسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بم