رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ؛ سالگرد زلزله بم را به مردم شرق استان تسلیت گفت.

رئیس  دانشگاه علوم پزشکی بم ؛ سالگرد زلزله بم را به مردم شرق استان تسلیت گفت.

رئیس  دانشگاه علوم پزشکی بم ؛ سالگرد زلزله بم را به مردم شرق استان تسلیت گفت و برای بازماندگان طلب صبر و اجر نمود.

متن پیام  به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

صبحگاه پنجم دي ماه سردي و تلخي حادثه اي را رقم زد كه دل ها و قلب ها را متاثر و اندوهگين نمود.

زلزله ای ویرانگر که منجر به از دست دادن جمع کثیری از مردم عزیز شهرستان بم  گرديد و خانواده هاي بسياري را داغدار نمود.

حال که هفده سال ازآن حادثه ناگوار می گذرد، اما همواره آن  مصيبت و داغ عظمي یادآور این مهم نیز هست که  مردم شريف ايران یکپارچه  به ياري مردم مصيبت ديده بم شتافتند و برگ زريني از سخاوت و همدلي را رقم زدند.  آن صبوری و مقاومت مردم عزیز  هیچگاه از یاد ملت ایران پاک نخواهد شد.

اینجانب  به رسم وظيفه و ادب بر خود واجب می دانم از طرف کلیه همکاران پرتلاش بهداشت ودرمان شرق استان  سالگرد جانباختنگان زلزله بم را تسليت عرض نمايم و از خداوند منان برای روح پرفتوح تمامي عزيزان سفر كرده، علوّ درجات و غفران الهی و برای خانواده های داغدار و عزیز شهرستان دارالصابرین بم،صبر جمیل مسألت می نمایم.

دکتر مازیار اویسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم