پیام رئیس دانشکده پرستاری ومامایی به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا  بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ.

یکسال از خبرغم انگیز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکای جنایتکار  در ساعات اولیه بامداد جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در فرودگاه بغداد که کل آزادیخواهان جهان بشریت  به ویژه امت واحده و بزرگ اسلام و علی الخصوص ملت رشید و شهید پرور کشور سرافرازمان ایران را عزادار نمود گذشت.بدون شک انقلاب اسلامی با پرورش فرزندان جان برکف و شهادت طلب امروز هزاران سردار فداکار و مجاهد فی سبیل الله را تحویل جامعه بشری داده است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت و تبریک مجدد  به محضر مقام  معظم رهبری مدظله العالی و خانواده معظم آن شهید معزز و مردم قهرمان و ولایتمدار و سرفراز ایران اسلامی ، استمرار راه پر افتخار و با عزت اش را با عظمتی فزون‌تر از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

1399/10/13