برگزاری مراسم یادبود دکتر نجاتی در دانشگاه علوم پزشکی بم

مراسم ترحیم دکتر نجاتی عضو هیأت علمی دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه و اساتید هیأت علمی در محل پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز مراسم ترحیم و یادبود دکتر محراب نجاتی متخصص ویروس شناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم در محل پردیس با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه،معاونین، روسای دانشکده ها، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و اساتید هیأت علمی برگزار شد.

گفتنی است، مرحوم نجاتی از اساتید پرتلاش و خوش اخلاق دانشگاه بود که خدمات ارزنده وی در راه اندازی آزمایشگاه تخصصی کووید19 در بحبحه شیوع کرونا ویروس هرگز فراموش نخواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی بم مصیبت درگذشت این استاد گرانقدر را به اساتید، همکاران، دانشجویان و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض کرده و از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای سایر بازماندگان صبر و سلامتی آرزومند است.

1399/10/14