برگزاری مراسم یادبود درگذشت عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، به همت معاونت آموزشی و دفتر نهاد رهبری(مدظله العالی) با حضور ریاست محترم دانشگاه و جمعی از معاونین، اساتید و کارکنان، مراسم یادبودی به مناسبت درگذشت زنده یاد مرحوم دکترنجاتی، استاد ویروس شناسی و عضو هیأت علمی این دانشگاه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در محل پردیس شماره یک دانشگاه علوم پزشکی بم،  برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، دکتر اویسی ضمن یادآوری خدمات ارزشمند مرحوم دکترنجاتی در خصوص راه اندازی آزمایشگاه کرونا، درگذشت نابهنگام این استاد وارسته را به خانواده معزز آن مرحوم  تسلیت گفتند.

در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه نیز ضمن قدردانی از فعالیتهای آن مرحوم در خصوص اقدامات ارزشمند ایشان در زمینه فرهنگی مطالب ارزشمندی را بیان فرمودند.

در پایان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مظاهری به مناسبت ایام فاطمیه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی به نوحه سرایی در بیان مظلومیت و شهادت حضرت زهرا(س)، پرداختند و ثواب آن را به روح آن استاد فقید، اهدا نمودند.

1399/10/14