آیین افتتاح پروژه های عمرانی در بیمارستان پاستور با حضور مسئولین محلی شرق استان کرمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز  با حضور حجت الاسلام غضنفرآبادی نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام دانشی امام جمعه، مهندس شهسوارپور فرماندار، دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و معاونین و مدیران ستادی دانشگاه آیین افتتاح سه پروژه در بیمارستان پاستور برگزار شد.

در این مراسم ساختمان الحاقی خیر ساز بخش سی سی یو2، ساختمان آموزشی بیمارستان و رونمایی و بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن جدید بیمارستان با حضور مسئولین محلی افتتاح شد.

1399/10/16