وبینار آموزشی روش های تدریس در دروس تئوری

برگزاری دوره آموزشی مجازی  با موضوع روش های تدریس در دروس تئوری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با همکاری واحد توانمند سازی اعضای هیأت علمی دانشگاه در راستای آموزش بصورت مجازی اقدام به برگزاری وبینار آموزشی روش های تدریس در دروس تئوری می نماید

بنا بر این گزارش، وبینارآموزشی روش های تدریس در دروس تئوری  با تدریس سرکار خانم دکتر عصمت نوحی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمان، روز پنج شنبه هیجدهم دیماه سال جاری رأس ساعت 11:30 از طریق لینک VC.mubam.ac.ir/edc برروی اپلیکیشن adobe connect  قابل دریافت می باشد.

کارشناس واحد توانمندسازی در این باره افزود: متقاضیان شرکت در این وبینار می توانندجهت ثبت نام از طریق لینک mubam.ac.ir/from/edc.html  اقدام فرمایند.

خانم دهقان ضمن معرفی لینک Mubam.ac.ir/form/edc2.html  به منظور نظر سنجی وبینار آموزشی، تاکید کرد: شرکت کنندگان بعد از پایان این دوره لازم است نسبت به تکمیل فرم نظرسنجی اقدام فرمایند همچنین برای متقاضیانی که این فرم را تکمیل نفرمایندگواهی حضور صادر نمی گردد.

1399/10/16