برگزاری اولین جلسه شورای مرکز رشد دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز اولین جلسه شورای مرکز رشد دانشگاه با حضور دکتر خسروی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری، مهندس برائی نژاد رئیس اداره استاندارد شهرستان بم، مهندس جرجندی کارشناس تجهیزات پزشکی دانشگاه و سایر اعضاء در محل دفتر معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر خسروی ضمن خوش آمد گویی به معرفی اعضاء و اهمیت مراکز رشد دانشگاهی با هدف کارآفرینی و تجاری سازی و تولید محصول پرداختند. سپس دکتر سرگزی مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه آیین نامه مربوط به مراکز رشد و استقرار واحدهای فناور و همچنین وظایف شورای مرکز رشد را برای اعضاء تشریح نمودند. در ادامه جلسه متقاضی جدید واحد فناور دانشگاه به دفاع از طرح فناورانه خود پرداخت که پس از تبادل نظر، تمامی اعضای شورا استقرار این واحد فناور در مرحله پیش رشد را در مرکز رشد دانشگاه تائید کردند. در بخش پایانی جلسه، مهندس نظری پور رئیس مرکز رشد آیین نامه ارتباط با صنعت دانشگاه را برای اعضاء تشریح نمودند که مقرر گردید این آیین نامه با تغییرات جزیی جهت بررسی نهایی به هیأت رئیسه ابلاغ گردد. همچنین برنامه ریزی جهت همکاری بین اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم و اداره استاندارد در زمینه تدوین و ارتقاء استانداردهای بهداشتی و سلامت از دیگر برنامه های جلسه امروز بود.

1399/10/17