دیدار اعضای هسته گزینش دانشگاه با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

به مناسبت سالروز تشکیل هسته گزینش، اعضای هسته گزینش دانشگاه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ به مناسبت 15 دی ماه سالروز تشکیل هسته های گزینش به فرمان امام خمینی(قدس سره) جلسه ای صبح امروز با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم  وصدفی مدیر هسته گزینش دانشگاه و سایر کارکنان هسته گزینش در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن برشمردن سختی ماهیت کار گزینش و البته گستردگی دامنه فعالیت این هسته در دانشگاه، نقش گزینش در سازمانها را غربالگری و رشد نیروهای کارآمد دانست.

دراین مراسم صدفی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، با اشاره به سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی و متقارن شدن آن  با سالروز تشکیل گزینش ضمن برشمردن ویژگی های شخصیتی و سیره عملی آن شهید گرانقدر، به ارائه گزارش عملکرد هسته گزینش در یک سال گذشته پرداخت.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از همکاران هسته گزینش دانشگاه تقدیر شد.

1399/10/20