جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق نماینده مردم شرق استان در مجلس با رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق نماینده مردم شرق استان در مجلس در خصوص پیگیری دستگاه  ام آر آی با رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح چهارشنبه 24 دی ماه دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتقاق حجت الاسلام دکتر غضنفرآبادی نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با مهندس سید حسین صفوی  رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت دیدار و در خصوص پیگیری وضعیت دستگاه  ام آر آی بیمارستان پاستور گفتگو کردند.

گفتنی است, این جلسه در دفتر هیات امنای ارزی وزارت بهداشت برگزار شده است.

1399/10/24