پیام تسلیت مدیر واحد فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی، آقای دکتر جعفری، به مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)

السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س) یا بنت رسول الله (ص)

فاطمیه روزهای حزن اهل بیت در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت، حضرت زهرای مرضیه (س) است.روزهای غمباری که شیعیان جهان به یاد برترین بانوی عالم به سوگ می نشینند، در مظلومیت او ندبه می کنند و از پایداری او درس استقامت و مبارزه با ظلم فرا می گیرند. باید گفت که شهادت حضرت زهرا(س)تنها واقعه ای تاریخی نیست،بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزشهای ناب محمدی (ص) و امام زمانمان و ولی امر مسلمین است.

اینجانب فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اسوه بانوان عالم را به محضر ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، و مردم متدین دارالصابرین بم، کلیه همکاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم، تسلیت عرض نموده و امید وارم در سایه الطاف حضرت ولیعصر(عج) و با پیروی از سیره ائمه اطهار علیهم السلام بالاخص حضرت زهرا(س) بتوانیم در مسیر فاطمی، گام برداریم.

دکتر مجتبی جعفری- مدیر واحد فرهنگی دانشکده پرستاری و مامایی

1399/10/27