جلسه مجازی معارفه و آشنایی دانشجویان جدیدالورود دانشکده پزشکی با حضور ریاست و معاونین آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این دانشکده در تاریخ 29 دیماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکی، جلسه «مجازي» معارفه دانشجويان ورودي  ۹۹ روز دوشنبه مورخ 99/10/29 رأس ساعت ۱2  در سالن وبینار ستاد دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور ریاست، معاونين آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشكده برگزار شد و دانشجويان ورودي جديد، از طريق سامانه

adobe connect  به نام ‌"معارفه و استقبال مجازی از دانشجويان جديد الورود" در این جلسه حضور يافتند.

در ابتداي اين مراسم خانم دكتر نظام آبادی پور ریاست دانشکده پزشکی ضمن تبريك قبولي به این دانشجویان ، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان خواستار شدند.

در ادامه معاونین دانشکده پس از معرفی خود آرزوی استمرار موفقیت برای این قشر فرهیخته کردند.

در پايان خانم دكترامیراسماعیلی مدیر فرهنگي این دانشکده ضمن گرامیداشت این حضور خجسته از دانشجویان دعوت به همکاری به امور فرهنگی اعم از ورزشی، هنری، قرآنی و مذهبی کردند. ایشان اظهار داشتند بی شک با حضور سبز این دانشجویان می توان گامهای مثبت و موثری در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی دانشکده برداشت.

گفتني است در اين جلسه همچنين كليپ معرفي شهر بم و دانشكده پزشکی به صورت مجزا به رؤيت دانشجويان رسيد.

1399/10/30