بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) شهرستان فهرج در آینده ایی نزدیک به بهره برداری می رسد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم از بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) شهرستان فهرج بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم‌؛ ظهرروز سه شنبه 30 دیماه دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع به همراه  مهندس مشکی مدیر پشتیبانی دانشگاه و دکتر فردوست سرپرست شبکه و مرکز بهداشت فهرج از روند تکمیلی بیمارستان 32 تختخوابی علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان فهرج بازدید کردند.

در این بازدید که مهندس اکرمیان رئیس اداره برق شهرستان فهرج نیز حضور داشت از آمادگی لازم و همکاری جهت تامین برق بیمارستان این شهر خبر داد.

بیمارستان فهرج در حال حاضر در مرحله تجهیز وسایل مورد نیاز پزشکی، نصب تاسیسات و عملیات عمرانی حصارکشی دور محوطه بیمارستان قرار گرفته است که در آینده ایی نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

شهرستان فهرج در مسیر ترانزیتی بم - زاهدان واقع شده است.

1399/11/01