جلسه تعاملی معاون توسعه دانشگاه با رئیس زندان بم در خصوص راه اندازی پایگاه اورژانس

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی با رئیس اداره زندان بم دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه فریدون علیپور رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در نشستی با آقای ارکیان رئیس اداره زندان بم دیدار و در خصوص راه اندازی و ایجاد پایگاه اورژانس جاده ایی در محدوده زندان و همچنین تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی با اداره زندان گفتگو کردند.

این نشست در دفتر رئیس اداره زندان بم برگزار و مقرر شد تا دهه ی مبارک فجر این  پایگاه اورژانس راه اندازی و به بهره برداری برسد.

1399/11/01