قابل توجه کلیه دانشجویان محترم دانشکده پرستاری و مامایی؛سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان

دانشجویان متقاضی شرکت در سیزدهمین دوره المپیاد علمی

ـ المیپاد علمی دانشجویی، در شش حیطه علمی برگزار می گردد.

1.     ،استدلال بالینیدروس اصلی پزشکی داخلی ،جراحی، زنان ،کودکان"

2.     ،تفکر علمی در علوم پایه"weightmanagement/obesity"

3.     ، مدیریت در نظام سلامت "تقویت نظام PHCبرای ارتقای پاسخگویی در شرایط اضطرار"

4.     ، مطالعات میان رشته ای "هوش مصنوعی"

5.     ، آموزش پزشکی "آموزش مجازی"

6.        ، کارآفرینی در بستر دانشگاههای علوم پزشکی کشور"تاب آوری کسب و کار های دانش بنیان"

ـ  دانشجویان شاغل به تحصیل در هر یک از مقاطع «کارشناسی و دکتری حرفه ای «پزشکی » می توانند با توجه به توانایی علمی خود در هر یک از حیطه های فوق الذکر ثبت نام نمایند.

ـ  دانشجویانی که فارغ التحصیل گردیده اند، مجاز به ثبت نام و شرکت در المپیاد دانشجویی نمی باشند و دانشجویانی که شش ماه از تحصیل شان باقی مانده است می توانند در  المپیاد علمی ثبت نام نمایند.

* متقاضیان می توانند با مراجعه به دفتر استعدادهای درخشان از تاریخ 99/10/25 لغایت 99/11/20 نسبت به تکمیل فرم ثبت نام خود طبق ضوابط اقدام نمایند.

تلفن مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی:03444211340

1399/11/04