وبینار راه‌اندازی ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، وبینار راه‌اندازی ثبت بیماری‌ها و پیامدهای سلامت توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حضور ۸۰ نفر از اعضای هیئت ‌علمی و مدیران مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه های علوم پزشکی کشور دوشنبه ۶ بهمن 13۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.

این کارگاه به منظور معرفی ثبت بیماری و آشنایی با اصول طراحی، اجزاء و استقرار نظام ثبت و با تأکید بر اصول اخلاقی، مالکیت داده‌ها و محرمانگی آن برگزار شد. همچنین در این کارگاه ضمن بیان اهمیت انتخاب نرم‌افزار، تجارب ثبت‌های موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به اشتراک گذاشته شد.

مدرس این کارگاه سرکارخانم دکتر آذین نحوی جو، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئول دبیرخانه ثبت بیماری‌ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند.

لازم به ذکر است علاوه از بر اعضای محترم هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی بم، اساتید دانشگاههای دیگری همچون دانشگاه تهران، قزوین، شیراز، ایلام و تربت حیدریه نیز در این کارگاه شرکت داشتند.

1399/11/08