برگزاری سومین جلسه شورای فناوری با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی

سومین جلسه شورای فناوری در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ سومین جلسه شورای فناوری دانشگاه، با حضور دکتر مازیار اویسی، رئیس دانشگاه و رئیس شورای فناوری و سایر اعضای شورا،  صبح 8 بهمن ماه 1399 و در محل دفتر رئیس دانشگاه  تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر سجاد خسروی معاون پژوهشی دانشگاه ، گزارشی از عملکرد مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه ارائه و در ادامه دکتر سرگزی، مدیر توسعه فناوری سلامت معاونت پژوهشی، به تشریح اهمیت ارتباط انجام پروژه های فناوری در راستای تأمین نیازهای منطقه پرداختند.

از دیگر برنامه های این جلسه می توان به طرح و تصویب آیین نامه ارتباط دانشگاه با صنعت، اشاره کرد و پیشنهادات اعضا در خصوص تعرفه گذاری اجاره بهای فضای اداری و کارگاهی که در مراحل رشد مقدماتی و رشد در اختیار واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد قرار داده می شود نیز، مورد تصویب قرار گرفت.

گفتنی است، در پایان جلسه، یک طرح فناورانه جدید که در جلسه شورای مرکز رشد مصوب شده بود با نظر اعضای جلسه مورد موافقت قرار گرفت.

1399/11/08