در پانزدهمین آیین پویش ره سلامت و با حضور وزیر بهداشت؛ ۲۸ پروژه حوزه سلامت شرق استان کرمان افتتاح شد

در پانزدهمین آیین پویش ره سلامت و با حضور وزیر بهداشت؛  ۲۸ پروژه حوزه سلامت شرق استان کرمان افتتاح شد

همزمان با نخستین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، ۲۸ پروژه حوزه سلامت شرق استان کرمان در قالب پانزدهمین آیین پویش ره سلامت و با حضور وزیر بهداشت، افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم ، بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) شهرستان فهرج، بخش های جراحی، ICU و کلینیک زنان بیمارستان پاستور بم و چندین خانه بهداشت، مرکز جامع خدمات سلامت روستایی، پانسیون پزشکان و پایگاه اورژانس جاده ای از جمله پروژه هایی بود که امروز در منطقه شرق استان کرمان شهرستان های ریگان، فهرج نرماشیر و بم با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، مسولین محلی بم و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، جیرفت و بم افتتاح شد.

برای ساخت و تکمیل این پروژه ها که با افتتاح آنها ۹ هزار و ۱۰۰ متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی بم افزوده می شود، حدود ۳۶ میلیارد و ۵۸۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) شهرستان فهرج در زمینی به مساحت ۱۲ هزار و ۷۲۰ متر مربع با زیربنای ۳۰۰۵ متر مربع با ظرفیت ۳۲ تخت ساخته شده و دارای بخش های اورژانس، داخلی، اطفال، جراحی، زنان، اتاق عمل، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و تسهیلات زایمانی است.

گفتنی است، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر زینی‌وند استاندار کرمان و حجت الاسلام دکتر غضنفرآبادی نماینده شرق استان کرمان درمجلس در زمان مراسم افتتاحیه در بیمارستان فهرج حضور داشتند.

1399/11/12