جلسه خصوصی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با وزیر بهداشت در خصوص وضعیت بهداشت و درمان شرق استان کرمان

پس  پانزدهمین آیین پویش ره سلامت در بم،  جلسه خصوصی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با وزیر بهداشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر یکشنبه دوازدهم بهمن ماه در نشستی خصوصی، دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با دکتر نمکی وزیر بهداشت دیدار و در خصوص وضعیت بهداشت و درمان شرق استان کرمان و همچنین تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه در حوزه سلامت از جمله بیمارستان آموزشی و درمانی 202 تختخوابی، کلینیک ویژه، دستگاه MRI و مراکز جامع سلامت ، خانه های بهداشت و پایگاه های اورژانس گفتگو کرد.

دکتر نمکی وزیر بهداشت پس از برشمردن  کاستی ها و محرومیت ها و همچنین رفع عقب ماندگی های  حوزه سلامت منطقه شرق استان کرمان(شهرستان های بم، ریگان، نرماشیر، فهرج)، نسبت به درخواست های رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم مساعدت و موافقت کرد.

گفتنی است؛ این نشست خصوصی پس از پایان مراسم  پانزدهمین آیین پویش ره سلامت در بم برگزار شد.

1399/11/12