از برکات سفر وزیر بهداشت به شرق استان کرمان، پیگیری مجدانه روند احداث بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم

با پیگیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و دستور وزیر بهداشت، روند ساخت بیمارستان ٢٠٢ تختخوابی بزودی آغار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛  دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نخستین روز از دهه ی مبارک فجر، به منظور افتتاح پروژه های عمرانی حوزه سلامت  شرق استان کرمان و همچنین بررسی وضعیت بهداشت و درمان این مناطق به بم سفر کرد.

وزیر بهداشت با درخواست کتبی دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و خواسته مسؤلین شرق استان کرمان در خصوص افزایش تخت بیمارستانی در این منطقه، موافقت و با دستور دکتر نمکی بزودی عملیات عمرانی و روند ساخت پروژه بیمارستان 202 تختخوابی بم بزودی آغاز می شود.

این بیمارستان آموزشی و درمانی با مشارکت بانک رفاه و وزارت بهداشت در فاز نخست 47 درصد پیشرفت داشته و در حدود یکسال گذشته عملیات عمرانی آن به کندی پیش رفت و درسال جاری نیر تعطیل شده بود که با دستور وزیر بهداشت پیمانکار آن مشخص و بزودی عملیات عمرانی آن از سر گرفته خواهد شد.

گفتنی است با ساخت این بیمارستان فوق تخصصی و قرار گرفتن در مدار سلامت، اعزام بیماران چهار شهرستان شرق استان کرمان به مرکز استان به طور چشمگیری کاهش می یابد.

1399/11/14