پیام تبریک دکتر نجمه نظام آبادی پور ریاست دانشکده پزشکی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و بزرگداشت مقام زن

بسمه تعالی

بی تردید، زن کانون هستی و پایگاه مهرورزی و عشق خانواده، مرکز آموزش صفا، صمیمیت، ایثار و عطوفت به همگان است. انتخاب روز میلاد حضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن، بیانگر نقش والای زن، تکریم، بزرگداشت و احترام نسبت به مقام زن و مادر می‌باشد.

اینجانب فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت زهرای اطهر و اسوه تمام عیار مکارم اخلاق ،حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و هفته ي بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به شما همکاران گرامي تبريک عرض نموده و سلامت ودوام توفيق همه بانوان دانشگاهي اعم از اساتید، کارمندان و دانشجویان محترم را به برکت نام مقدس حضرت مرضيه طاهره (س) از پيشگاه خداوند سبحان آرزو مي نمايم.

امید است در پناه حضرت حق همواره پیروز و سلامت و سرافراز باشید.

دکتر نجمه نظام آبادی پور ریاست دانشکده پزشکی

1399/11/15