پیام تبریک دکتر مازیار اویسی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و سالروز بزرگداشت مقام زن و روز مادر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با صدور پیامی میلاد با سعادت بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه الزهراء (س) و روز زن را به تمامی اعضای هیآت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم متن پیام به این شرح می باشد.

بسم‌الله الرحمن الرحيم‏

انا اعطيناك‌ الكوثر فصل‌ لربك‌ وانحر ان‌ شانئك‌ هو الابتر

بیستم جمادی‌الثانی سالروز ولادت گوهر تابناکی است که به فرمایش حضرت امام خمینى (قدس سره)؛ افتخار خاندان وحى و خورشیدى است بر تارک اسلام عزیز می‌درخشد، زنى که عالم به او افتخار دارد و اگر روزى باید " روز زن "باشد، چه روزى والاتر و افتخارآمیزتر از  روز ولادت باسعادت فاطمه‌ی زهرا علیهماالسلام.

اینجانب ضمن تبريك اين روز خجسته به همه بانوان دانشگاهي اعم از استاد، كارمند و دانشجو، روز ولادت حضرت امام خميني(ره) را نيز تبريك و تهنيت می‌گویم و اميدوارم همه، توفيق بهره‌گیری از زلال معنويت حضرت صديقه (س) را به دست آوريم و محيط دانشگاه و محيط جامعه از عطر وجود آن بی‌بدیل خلقت معطر گردد.

دکتر مازیار اویسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم