برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری از خودکشی

کمیته دانشگاهی پیشگیری از خودکشی واحد سلامت روان معاونت بهداشتی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده در نشست اعضا کمیته پیشگیری از خودکشی گفت: لازم است به منظور بررسی بهتر کارشناسی موضوع، در این زمینه یک تیم از متخصصین امر تشکیل و افرادی که چندین بار اقدام به خودکشی کرده و نجات پیدا کرده اند یا کسانی که  خودکشی موفق داشته اند را شناسایی و علل این اقدام را ریشه یابی کنند. وی افزود با اینکه برنامه های آموزشی،اطلاع رسانی و فرهنگ سازی عمومی می توانند در  جهت کاهش خودکشی و آسیب های اجتماعی بسار موثر باشد اما مهم ترین کار دانشگاه این است با بررسی گذشته نگر، عوامل شناسایی و در جهت آن برنامه ریزی شود.

این مراسم با همت معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار و کارشناسان نظرات و  پیشنهادات خود را مطرح نمودند.

1397/08/02