جشنواره تولید آثار رسانه ای برگزار می‌شود

اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم، جشنواره تولید آثار رسانه ای (شامل کلیپ اینفوگرافیک موشن گرافی و...) با محور دستاورد های چهل و دو ساله انقلاب اسلامی، برگزار می‌کند

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم، جشنواره تولید آثار رسانه ای (شامل کلیپ اینفوگرافیک موشن گرافی و... و.) با محور دستاورد های چهل و دو ساله انقلاب اسلامی، ویژه عموم همشهریان برگزار می‌کند.

گفتنی است؛  شرکت کردن در این جشنواره برای دانشجویان سایر دانشگاه ها، بلا مانع می باشد و آخرین مهلت ارسال آثار اول اسفند ماه سال جاری می‌باشد و نتایج آن همزمان با سالروز ولادت حضرت علی (ع) اعلام می‌گردد.

پس از پایان برگزاری این جشنواره جوایز نفرات اول تا سوم به سرح ذیل اهدا خواهد گردید.

• نفر اول: ۵۰۰ هزار تومان
  • نفر دوم: ۳۰۰ هزار تومان
  • نفرسوم: ۲۰۰ هزار تومان

علاقه مندان میتوانند جهت شرکت در این رویداد رسانه ای،  محتوای تولید شده خود را، همراه با ذکر مشخصات، در بازه زمانی مشخص شده، به ایمیل m.sedrizade1380@gmail.com ارسال نمایند.

1399/11/18