برقراری ارتباط آسان مردم با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از طریق سامانه 111

مردم از طریق سامانه الکترونیکی پاسخگویی برخط مدیران  با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ارتباط برقرار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز دوشنبه 20 بهمن ماه دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در راستای استفاده از ظرفیت های دولت الکترونیک در خدمت رسانی مطلوب به مردم و  اجرای نظامنامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد(۱۱۱) به عنوان یکی از ابزارهای دولت الکترونیک و در جهت پاسخگویی برخط مدیران دستگاههای اجرایی، از ساعت 10/۳۰ لغایت ۱1/۳۰ دقیقه به صورت تلفنی پاسخگویی مسائل و مشکلات مردم در حوزه بهداشت و درمان شرق استان کرمان بود.

در این ارتباط ، تماس هایی از شهرستانهای مختلف استان کرمان بخصوص شرق استان برقرار و مسایل متعدد و مختلفی از سوی مخاطبان مطرح شد.

گفتنی است: میزخدمت الکترونیکی، سیستم تلفنی 111 و سامانه سامد موجب شده است که مشکلات مردم از این طریق به سرعت قابل حل‌و‌فصل و رسیدگی باشد.

1399/11/20