برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت چهل و دومین بهار پیروزی انقلاب اسلامی

از نفرات برتر مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه،  به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه علوم پزشکی بم تقدیر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز سه شنبه 21 بهمن ماه به مناسبت چهل ودومین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی و یادبود شهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی، از نفرات برتر مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در رشته های طناب زنی، حرکت پروانه و پرس سینه توسط دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس مشکی مدیرپشتیبانی و خانم دکتر پورطاهری مشاور رئیس دانشگاه در سالن سلامت با اهداء لوح سپاس و کارت هدیه تقدیر شد.

در این دوره از مسابقات در رشته طناب زنی آقایان علی مراد زاده، میثم ابوحیدری، محمد محمدی و پرس سینه آقایان امین مهاجری، حسین توحیدی و رضا توحیدی همچنین در قسمت طناب زنی بانوان خانم ها رقیه برایی نژاد، ملیحه وفایی و ناهید یونسی و در رشته پروانه خانم ها لیا آیت الهی، سامیه صابری و سمیه محمدآبادی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

گفتنی است: این مسابقات با همت مدیریت پشتیبانی و اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه و اسپانسری بیمه دانا نمایندگی خانم فاطمه موحدی برگزار شده است.

1399/11/21