ویژه برنامه زنگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن چهل‌ودومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به همت اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی "ویژه برنامه زنگ انقلاب" در فضای باز محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش مفدا بم،در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن، ویژه برنامه زنگ انقلاب، به همت اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، معاونین، کارکنان و دانشجویان در فضای باز محوطه پردیس با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

این برنامه ساعت ۱۰ صبح امروز پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط محسن حاجی زاده و اجرای سرود ملی و سرود های های انقلابی توسط گروه رزم‌نوازان فرماندهی انتظامی استان کرمان آغاز شد.

دکتر رجایی معاون توسعه دانشگاه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، با بیان اینکه انقلاب، ایران را از وابستگی به بیگانگان نجات داد، افزود: در این ۴۲ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد دستاورد های بزرگی در کشور بودیم که یک نمونه بارز آن ثبات وضعیت کرونا در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی و حتی امریکا  می‌باشد.

در ادامه سردار ایرانمش همرزم شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جشن انقلاب دانشگاه علوم پزشکی‌بم، با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بر پایه دین مبین اسلام و مکتب رهایی‌بخش آن و تمسک به اصول نابی همچون خط سرخ حسینی و تحقق عدالت علوی، بنیانگذار شجره طیبه‌ای شد که با کلیدواژه "انقلاب اسلامی" از آن یاد می‌شود، اظهارداشت: مکتب حاج قاسم سلیمانی نمای کاملی از راه روشن انقلاب جهت تحقق تمدن نوین اسلامی و شکل گیری امت واحده‌ای است که در عصر عسرت و انتظار، مقدمات ظهور منجی غایب را فراهم می‌کند.

سردار ایرانمنش ضمن اشاره به سالگرد عملیت والفجر ۸ افزود: عملیات والفجر ۸، بیستم بهمن ماه ۱۳۶۴ آغاز و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۳۶۵ با پیروزی نیروهای ایرانی، به پایان رسید. و جهان استکبار و همه قدرت های جهان را به خود خیره کرد.

حجت الاسلام مظاهری نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بیان کرد: انقلاب شکوهمند ایران اسلامی با رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب ،حضرت امام  خمینی  با تکیه بر از خود گذشتگی و شهامت و خون جوانان وطن ،اراده پولادین ملت و الهام گرفتن از نهضت  امام حسین (ع) در کربلا شکل گرفته و مردمان ایران زمین برای تحقق آرمان هایشان پا به میدان گذاشتند و لحظه ای از خواسته خود عقب نشینی نکردند.

حجت الاسلام مظاهری نیا ضمن اشاره به دستاورهای علمی و فرهنگی انقلاب اسلامی تاکید کرد: ما در پیشرفتهای علمی، نظامی و موشکی مدیون خون شهیدانی نظیر تهرانی مقدم ها و حاج قاسم سلیمانی ها هستیم که امروزه توانسته ایم در این جایگاه با افتخار بایستیم.

در طول برنامه زنگ انقلاب دانشگاه، از فعالان فرهنگی و برگزیدگان بخش های نویسندگی، نقاشی جشنواره قهرمانان سلامت و همچنین  برگزیده مسابقه طبیب عشق تقدیر بعمل آمد.

اجرای سرود، توسط گروه رزم نوازان فرماندهی انتظامی استان کرمان، برگزاری تئاتر توسط گروه تئاتر کانون فرهنگی مسجد جامع، اجرای حرکات نمایشی رزمی نینجا سامورایی و اجرای رژه هیئت اسب سواران از دیگر برنامه های جشن انقلاب بود.

1399/11/21