دوره های آموزش مهارتی و حرفه ای «طرح ملی کووید» برای گروه های هدف به صورت مجازی در دانشگاههای سراسر کشور برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه و به نقل از وزارت بهداشت، مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت دوره های آموزش مهارتی و حرفه ای «طرح ملی کووید» را ویژه پرستاران و پزشکان برگزار می کند.
این طرح با مشارکت معاونت درمان، معاونت پرستاری، معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی اجرا می گردد.
دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دانشکده آموزش مجازی علوم پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز سنجش آموزش پزشکی در برگزاری بخش نظری دوره بصورت مجازی و کشوری با مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای همکاری دارند.
بنا بر این گزارش؛ مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی بم، هدف از برگزاری این دوره ها را ارتقاء توانمندی کادر درمان عنوان کرد و گفت: در راستای ارتقای توانمندی کادر درمان در بخش های مراقبت های ویژه؛ دوره های آموزش مهارتی و حرفه ای مدیریت بیماران متوسط، شدید و بحرانی کووید19 بستری در بخش های ویژه و عادی برای متخصصین و پرستاران تدوین شده است که در روزهای آتی برگزار خواهد شد.
آقای سیستانی، افزود: در راستای تسهیل و تسریع برگزاری دوره ها شرایط ویژه تحت عنوان طرح ملی کووید از طرف وزارت متبوع تامین شده است که بصورت فهرست وار در ذیل به آن اشاره می گردد.
1- محتوای بخش نظری دوره های فوق بصورت مجازی توسط تیم مدرسان کشوری تهیه و از طریق سامانه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در دسترس مهارت آموزان قرار خواهد گرفت.
2- آزمون پایان دوره بصورت الکترونیک و از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی در سطح کشور برگزار میشود.
3- فهرست اسامی پرستاران و پزشکان واجد شرایط در دوره ها براساس سهمیه اعلام شده توسط معاون پرستاری و معاونت درمان اعلام شده است.
4- سنجش علمی در قالب فرایند تسهیل شده ویژه طرح ملی کووید طراحی شده و از طریق مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای و با همکاری اعضای هیات علمی گروه های آموزشی ذیربط و استفاده از امکانات و فضای فیزیکی مورد نیاز اجرا، خواهد شد.