جلسه شورای فرهنگی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و دیگر اعضا، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد

در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ مجوز تاسیس کانون اقوام و گردشگری صادر و با برگزاری جشنواره فرهنگی وهنری در سطح کشور موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه شورای فرهنگی، ظهر امروز ۲۶ بهمن ماه ساعت ۱۲ با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه ، حجت الاسلام مظاهری نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، محمد غضنفرابادی معاون فرهنگی و دانشجویی، و دیگر اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه از سوی حاضرین، گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه و برگزاری ویژه برنامه ها و مسابقات مجازی ارائه شد.

در ادامه جلسه، مباحثی پیرامون اختصاص بودجه به کانونهای فرهنگی جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی وآماده‌سازی دانشجویان علاقه‌مند و مستعد در حوزه‌های فرهنگی و هنری در راستای جشنواره سیمرغ و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی قرآن وعترت و نشریات، مورد بررسی و تبادل نظر  قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ گردید.

همچنین درخواست مجوز تاسیس کانون اقوام و گردشگری صادر و در خصوص برگزاری جشنواره فرهنگی وهنری در سطح کشور موافقت شد.

1399/11/26