بیست و یکمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور معاون آموزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، روز یکشنبه بیست و ششم بهمن ماه سال جاری با حضور دكترجهان آراء و اعضاء جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در محل دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.

در این جلسه دکتر جهان آراء، ضمن خیر مقدم و تبریک حلول ماه مبارک رجب، تدوین تولید محتوا و بارگذاری بر روی سامانه موکس آرمان را جزء مهمترین وظیفه مرکز آموزش مجازی دانست و از اعضای هیأت علمی خواست در این مسیر با جدیت و پشتکار حرکت نمایند.

سپس مطابق جلسات پیشین اعضای شورای آموزشی به طرح و بررسی مسائل آموزشی و دانشجویی پرداختند و موارد نظام ارزیابی دانشجو، آیین نامه نظام ارزشیابی اساتید سنجه های اعتباربخشی را به تصویب رساندند.

1399/11/27