سرپرست مرکز بهداشت بم تعیین شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم طی حکمی آقای دکترحمید بارانی را به سمت سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بم تعیین کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم ، دکتر اویسی طی حکمی دکتر حمید بارانی را سرپرست  مرکز بهداشت شهرستان بم تعیین کرد. متن حکم بدین شرح است :

جناب آقای دکتر حمید بارانی باسلام واحترام نظر به توانمندی و تعهد کاری که در شما سراغ است به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بم تعیین میگردید. انتظار میرود با بهره گیری از ظرفیت و توان کارکنان آن مجموعه، هماهنگی با نهادهای محلی، سیاستهای راهبردی دانشگاه، در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه در قالب برنامه های مشخص متناسب با شرح وظایف ابلاغی گام های اساسی برداشته شود. بویژه ضروری است نسبت به اجرای دقیق مقررات و ضوابط اداری و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها در مردم شهرستان با اولویت اقشار آسیب پذیر اقدام شود. موفقیت و سعادت جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر مازیار اویسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بم