دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با معاون درمان وزارت بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در خصوص تامین و تکمیل تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی شرق استان با معاون درمان وزارت دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز دوشنبه ٢٧ بهمن ماه دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی به همراه دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت دیدار و در خصوص پیگیری تامین و تکمیل تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم در دفتر معاونت درمان وزارت با وی گفتگو کرد.

لازم به ذکر است‌؛ دکتر جان بابایی به همراه مقام عالی وزارت در پانزدهمین آیین پویش ره سلامت در دهه فجر امسال  به بم سفر و بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان فهرج را نیز افتتاح کرد و طی بازدید از بیمارستان های شرق استان از نزدیک با مشکلات و کمبودهای تجهیزات مورد نیاز پزشکی مراکز درمانی چهار شهرستان قرار گرفت.

1399/11/28