نشست مشترک دکتر جهان آراء با رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بم

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم با رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بم، روز دوشنبه بیست و هفتم بهمن ماه سال جاری در راستاي همكاري های آموزشی دو جانبه در محل پردیس خلیج فارس دانشگاه علوم پزشکی بم؛ برگزار گردید.

دکتر جهان آراء و دکتر سرحدی با حضور آقای دکتر طولابی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی و دکتر میرزایی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی  در نشستی دوجانبه در خصوص مسائل مختلف آموزشي دو نهاد آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی،  در اين نشست بر همکاري دو جانبه در زمينه ی ارتقاء آموزشي دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي در بخش هاي نظري و باليني، استفاده دوگانه و بهینه از فضاها و امکانات آموزشی به ویژه استفاده از مرکز آموزش مجازی دانشگاه جهت تولید محتوای الکترونیک، جذب و تبادل هيات علمي و گسترش همكاري ها تأکید نمودند.

همچنین در این جلسه ضمن تأکید بر  بهره گيري از امکانات و فضاهای آموزشي این دو نهاد آموزشی،  پیشنهاداتی در راستای پيشرفت و ارتقای سطح علمی منطقه ارائه نمودند.

1399/11/28