جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 با حضور رئیس  دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز یکشنبه 3 اسفند ماه جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 در خصوص پیشگیری از موج چهارم مبارزه با کرونا در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

این نشست با حضوردکتر اویسی رئیس دانشگاه، معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع، بهداشتی، آموزشی،تحقیقات و فناوری ،فرهنگی و دانشجویی ، ،مدیر پرستاری، رئیس اداره بازرسی، مدیر حراست، مدیرمالی، مدیر درمان، مدیرگروه بیماری ها، مدیر پشتیبانی، رئیس مرکز بهداشت بم، روسای شبکه بهداشت فهرج،ریگان، نرماشیر، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

لازم به ذکر است دانشگاه علوم پزشکی بم با همکاری مردم و سایر نهادهای شرق استان، در پیک های قبلی بیماری کووید 19 از زمان همه گیری این بیماری تا کنون نسبت به سایر دانشگاه های علوم پزشکی استان عملکرد خوبی در زمینه پیشگیری و درمان داشته است.

1399/12/03