دیدار پرسنل دفتر فنی دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع

به مناسبت 5 اسفند روز مهندسی پرسنل دفتر فنی دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز 5 اسفند ماه به مناسبت گرامیداشت خواجه نصیرالدین طوسی و مهندسین شاغل در دفتر فتی دانشگاه با دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی دیدار کردند.

در این دیار دکتر رجایی ضمن تبریک روز مهندسی به مهندسین شاغل در دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: با تلاش ها و پیگیری های همکاران فنی امروزه شاهد افتتاح پروژه های عمرانی حوزه سلامت در مناطق محروم شرق استان هستیم.

معاون توسعه دانشگاه افزود: با همکاری و همدلی می توانیم گام های موثری در حوزه سلامت برداریم و همچنین ضریب تخت بیمارستان را به حد استاندارد ارتقاء دهیم.

این دیدار در دفتر معاونت توسعه دانشگاه برگزار و از زحمات مهندسین دفتر فنی با اهدای لوح سپاس توسط دکتر رجایی تقدیر شد.

1399/12/05