برگزاری جلسه هماهنگی اعتباربخشی دانشکده پزشکی با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه هماهنگی اعتباربخشی دانشکده پزشکی؛ روز چهارشنبه ششم اسفندماه سال جاری با حضور دکتر جهان آراء معاون آموزشی، آقای غضنفرآبادی معاون فرهنگی و دانشجویی و حضور سرکار خانم دکتر معصومه قاسمی و سایر اعضای کمیته ارزیابی درونی اعتباربخشی دانشکده پزشکی، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ؛ دکتر جهان آراء ضمن بررسی برنامه خود ارزیابی اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی بر ارزیابی دقیق حوزه ها طبق استانداردهای مدون توسط تیم ارزیاب درونی، تأکید کرد.

وی افزود: ضرورت دارد؛ تیم ارزیاب درونی اعتباربخشی دانشکده پزشکی تمامی حوزه ها را بر اساس سنجه‌های مورد نظر در کارگروه‌های تخصصی  مورد سنجش قرار دهند تا بتوانیم بر نقاط قوت و ضعف حوزه های نه گانه دانشکده پزشکی، اشراف کامل داشته باشیم و در جهت رفع نواقص و آمادگی کامل گام برداریم.

معاون آموزشی دانشگاه، خاطر نشان کرد: تیم ارزیاب درونی در راستای اجرای برنامه اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی دانشگاه در روزهای 16 و 17 اسفندماه نسبت به بررسی مدارک و مستندات ارسالی اقدام و از زیرساخت ها و امکانات آموزشی دانشکده پزشکی بازدید بعمل خواهد آورد.

1399/12/08