وبینار کشوری بزرگداشت روز بهورز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت بزرگداشت روز بهورز با حضور مقام عالی وزارت ، وزیر بهداشت ، معاون بهداشت ، روئسا و معاونین بهداشت دانشگاههای کشور بصورت وبینار برگزار شد ...

قابل ذکر است آقای دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت در این جلسه عنوان کردند ؛ یکی از دستاوردهای بزرگ و مهم نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایجاد خانه های بهداشت و تربیت بهورز جهت ارائه خدمات سلامت به کلیه اقشار جامعه می باشد ، همچنین در بحبوحه ی شیوع بیماری کووید _19 نقش بهورزان و مراقبین سلامت در پیشگیری و کنترل بیماری بسیار موثر و حائز اهمیت است .

در این مراسم با حضور آقای دکتر اویسی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی بم ، خانم دکتر شیرین نصری معاون محترم بهداشت دانشگاه ، مدیر محترم شبکه آقای امیرزاده ، مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه و کارشناس مسئول محترم بهورزی از بهورز ، مراقب سلامت و مربی نمونه در حوزه دانشگاه تقدیر شد ؛ خانم زهره رستم آبادی بهورز نمونه خانه بهداشت ضیاء آباد شهرستان نرماشیر ، خانم مهری وحید آبادی مراقب سلامت نمونه شهرستان بم ، خانم مهدیه بشاش مربی نمونه

#روابط_عمومی_معاونت_بهداشت

1399/12/10