برگزاری جلسه هماهنگی ستاد نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه هماهنگی ستاد نوروزی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز دوازدهم اسفند ماه جلسه هماهنگی ستاد نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی با نزدیک شدن به پایان سال 99 و هماهنگی با واحدهای ارائه‌دهنده خدمات در این ایام تعطیلات نوروز، با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی،  معاونین، توسعه، درمان، بهداشتی، تحقیقات و فن آوری، فرهنگی و دانشجویی، غذا و دارو، آموزشی دانشگاه و همچنین مدیران ستادی روسای شبکه های بهداشت و بیمارستان های شرق استان در سالن سلامت ستاد مرکزی  دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی دستورالعمل ارسالی وزارت بهداشت، مصوباتی جهت هماهنگی واحدها مکتوب و به کلیه واحدها تحت پوشش ارسال خواهد شد.

1399/12/12