در جلسه کمیته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ با برگزاری ویژه برنامه های نوروزی موافقت شد

جلسه کمیته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار، و تصمیماتی در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی اتخاذ گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه کمیته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم صبح امروز با حضور محمد غضنفرآبادی، معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام مظاهری نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، زهره مکارم، مدیر فرهنگی در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین مظاهری نیا سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در خصوص اهمیت فعالیت های فرهنگی نکاتی را متذکر شد و افزود: اهمیت کار زمانی مشخص می شود که هدف نهایی فقط رضای خداوند متعال باشد و اورا حاظر و ناظر بر تمامی اعمال خود بدانیم.

در این جلسه پیرامون برگزاری ویژه برنامه های نوروزی و جنگ شادی برنامه ریزی های لازم انجام و در خصوص برگزاری جشنواره فرهنگی هنری سراسری بهارانه تصمیماتی اتخاذ گردید.

1399/12/13