قدر دانی رییس بیمه سلامت بم از رییس دانشگاه علوم پزشکی شرق استان

به منظور راه اندازی طرح نسخه نویسی الکترونیک توسط دانشگاه علوم پزشکی بم، رئیس بیمه سلامت شهرستان از دکتر اویسی قدر دانی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز 16 اسفند ماه آقای دریجانی رئیس بیمه سلامت شهرستان بم با دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دیدار و از زحمات دکتر اویسی و همکاران وی  در راستای هرچه بیشتر الکترونیکی کردن فرآیند ها و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از طریق نسخ کاغذی در درمانگاه های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بم که اقدام به طراحی و پیاده سازی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی در واحدهای درمانی زیر مجموعه دانشگاه کرده است قدردانی کرد.

به منظور تسهیل فرایند نسخه نویسی الکترونیک توسط پزشک و همچنین کاهش زمان ثبت نسخه در این سامانه امکاناتی نظیر ایجاد لیست داروهای منتخب ، نسخه های پیش فرض و همچنین امکان استفاده از بانک اطلاعاتی تداخلات دارویی پیش بینی شده است.

لازم به ذکر است، نسخه الکترونیک پزشک شامل اطلاعات تشخیص بیماری و داروهای مورد نیاز برای بیماران سرپایی وارد می شود  و  بیمار می تواند  جهت تهیه داروهای تجویز شده ،  بدون همراه داشتن نسخه کاغذی به داروخانه های سطح شهر یا حتی سطح کشور مراجعه نماید .

1399/12/16