بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از مرکز آموزش بهورزی بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز دکتر اویسی رئیس دانشگاه به اتفاق دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر بارانی رئیس مرکز بهداشت بم از محل مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی بازدید کردند.

در این بازدید دکتر اویسی از زحمات مربیان این مرکز تقدیر و از نزدیک در جریان وضعیت آموزش بهورزان قرار گرفت.

گفتنی است؛ مراکز آموزش بهورزی و بازآموزی کارکنان نظام سلامت در راستای تحقق اهداف نظام سلامت در کشور و با هدف بهره مند کردن خانه های بهداشت از بهورزان دارای مهارت های کافی و اجرای برنامه های بازآموزی کارکنان نظام سلامت تاسیس و  این هدف از طریق آموزش و تربیت بهورزان قبل از استخدام، تدوین و اجرای برنامه های باز آموزی آنان و سایر کارکنان نظام سلامت تحقق می یابد.

1399/12/17