مانور دور میزی لحظه صفر با حضور رئیس و اعضای کارگروه سلامت در حوادث وبلایا دانشگاه علوم پزشکی بم

مانور دور میزی لحظه صفر با موضوع آمادگی در برابر زلزله در مرکز مدیرت حوادت و فوریت های پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛  صبح سه شنبه 19 اسفند ماه تمرین لحظه صفر با موضوع زمین لرزه و همچنین تشریح چارچوب ملی پاسخ به حوادث و بلایا در نظام سلامت NRF در سالن مدیریت عملیات بحران مرکز مدیرت حوادت و فوریت های پزشکی بم برگزار شد.

این مانور در ساعت 7:15 دقیقه با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین و مدیران ستادی و اعضای کارگروه سلامت در حوادث دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

1399/12/19