همایش وبیناری بررسی برنامه های نوروزی و تشدید گام چهارم بسیج ملی طرح شهید سلیمانی

همایش بررسی برنامه های نوروزی و تشدید گام چهارم بسیج ملی طرح شهید سلیمانی با حضور وزیر بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح روز سه شنبه 19 اسفندماه همایش بررسی برنامه های نوروزی و تشدید گام چهارم بسیج ملی طرح شهید سلیمانی به صورت مجازی و با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، فرمانده سازمان بسیج مستضعفین و روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور  به صورت ویدئو کنفراس برگزار شد.

در این نشست دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و معاون بهداشتی و معاون فرهنگی و دانشجویی  و مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه حضور داشتند.

1399/12/19