جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی بم با مشاور وزیر و دبیر هیأت امناء وزارت بهداشت با موضوع حسابرسی مالی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر روز سه شنبه 19 اسفند ماه نشست اعضای هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی بم با دکتر گلمکانی مشاور وزیر و دبیر هیأت امناء وزارت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس با موضوع حسابرسی مالی دانشگاه و پیشنهادات مشترک و اختصاصی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر اویسی رئیس دانشگاه گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در سال 99 ، وضعیت بیماری کرونا از ابتدای همه گیری تا کنون در منطقه و همچنین گزارشی در خصوص پروژه های بهره برداری شده و قابل افتتاح حوزه سلامت تا خردادماه  سال1400 در شهرستان های شرق استان کرمان ارائه کرد.

این نشست با حضور مهندس مطهری معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی فرمانداری بم، دکتر نوذر نخعی، دکتر محمد خاکساری، مهندس محمدرضا شه بخش، اعضای هیأت امناء دکترمحسن رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر مالی، بودجه ومسئول دبیرخانه هیأت امناء در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه دکتر عباس افلاطونیان و مهندس مجید دبستانی از اعضای هیأت امناء دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه حضور داشتند.

1399/12/19