شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم تشکیل جلسه داد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر اعضا شورا در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بم روز دو شنبه ۱۸ اسفند ماه سال جاری با حضور محمد غضنفرآبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام مظاهری‌نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، محمد علی رضایی رئیس دانشکده پرستاری، سارا اژدری معاون دانشکده پزشکی و دیگر اعضا شورا در دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

در ابتدا جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی حضور مستمر اعضا در جلسات شورا را خواستار شد و بر لزوم ارتقا سطح کیفی آگاهی‌ها و ایجاد زمینه رشد در سطوح مختلف اداری تاکید نمود.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین مظاهری‌نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بم، ضمن تاکید بر ادامه همکاری و همفکری با کلیه اعضای شورا افزود : برگزاری دوره های آموزش ضمن خدمت در سطوح مختلف، در راستای آگاه سازی برای کلیه کارکنان اعم از کارمندان، پرستاران و اساتید تاثیر گذارترین فعالیت این شورا به شمار می‌آید.

در این جلسه برنامه اجرایی سال جاری شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات « مصادیق امر به معروف و نهی از منکر، مدیریت خشم، جرات ورزی، مهارت های برقراری ارتباط» اتخاذ گردید.

شایان ذکر است؛ پیگیری تشکیل کارگروه های طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر توسط دانشکده ها و موافقت با انعقاد قرار داد با فروشگاه های عرضه کننده کالا های ایرانی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

1399/12/19