برگزاری جلسه توجیهی تشدید طرح شهید سلیمانی

برگزاری جلسه  توجیهی تشدید طرح شهید سلیمانی

نظر به آغاز سال جدید و حسب ضرورت موضوع پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در روزهای پایانی سال جاری  و آغاز سال جدید معاون بهداشت و حوزه ریاست این معاونت با حضور سرپرستان مراکز بهداشت و شبکه شهرستانهای شرق نشستی با موضوع تشدید طرح شهید سلیمانی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان بم برگزار کرد ...

جلسه مذکور با حضور رئیس محترم  دانشگاه جناب آقای دکتر اویسی ، معاون محترم بهداشت سرکار خانم دکتر نصری ، معاونین محترم فنی و اجرایی معاونت بهداشت ، مدیر شبکه معاونت ، سرپرستان مراکز بهداشت و شبکه شهرستانهای شرق ، همراه با کارشناسان گسترش ، گروه تخصصی مبارزه با بیماریها و گروه سلامت محیط و کار برگزار شد .

در این جلسه پس از توجیهه ضرورت و اهمیت موضوع مقرر شد ؛ انجام نمونه گیری ، بیماریابی و نظارتها بر تالارها ، مراکز تهیه و توزیع ، اماکن و ... بیش از پیش در سطح شهرستانهای تابعه صورت گیرد.

#روابط_عمومی_معاونت_بهداشت

1399/12/27