با پیگیری های رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم صورت گرفت: اهدای چهار دستگاه لارنگوسکوپ اهدایی بانک جهانی

با پیگیری های مجدانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، چهار دستگاه لارنگوسکوپ اهدایی بانک جهانی به بیمارستان پاستور اهدا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ با پیگیری های دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهت تکمیل تجهیزات پزشکی بیمارستان های شرق استان کرمان، صبح امروز 18 فروردین ماه چهار دستگاه  لارنگوسکوپ توسط نماینده بانک جهانی تحویل بیمارستان پاستور بم شد،  همچنین با تلاش همکاران ستادی  و بیمارستانی ارزیابی سوم تجهیزات بانک جهانی با موفقیت کامل و امتیاز عالی در بیمارستان پاستور به پایان رسید.

دستگاه ویدیو لارنگوسکوپ پیشرفته ترین نوآوری در لوله گذاری برای بیماران می باشد . کاهش صدمه به بیماران در زمان اینتوبه کردن ، دسترسی آسان به مسیر تنفسی ، کاربری ساده ، ذخیره تصاویر و فیلم ها جهت کاربری آموزشی از جمله مزایای این دستگاه می باشد.

این دستگاه علاوه بر این با توجه به بحران کویید ۱۹نقش موثری در ایمنی و حفاظت کادر درمان دارد.

گفتنی است، پیش از این نیز، با تلاش های دکتر اویسی  سه دستگاه سی تی اسکن فیلیپس، ویدئو لارنگوسکوپ، اکوسونوگرافی پرتابل اهدایی بانک جهانی به بیمارستان پاستور اهداء شده بود.

1400/01/18